Halvvägs



Så där tjusigt är L´s rum just nu! Alla väggar utom fondväggen är tapetserade med en ljusgrå, ganska trist tapet. Det ser ut ungefär som att hela rummet är bredspacklat... Fondtapeten var restad när vi beställde men den kommer förhoppningsvis imorgon! Gardinen är sydd men hänger för tillfället snett. En av anledningarna är att jag inte orkade (fysiskt alltså, jag är för svag) skruva fast ena stångfästet ordentligt så det hänger ner lite, men det ska fixas. Varför den hänger snett TROTS att fästet hamnar där det ska förstår jag inte, men man får väl hålla huvudet lite snett när man tittar på den så märks det inte så mycket! :) Gardinen skulle dessutom behöva kapas ungefär 2 cm på bredden (blir det väl?). Så går det när man syr gardinen innan man satt upp stången och det visar sig att stången inte kan placeras som man tänkt...

Kvar att göra:

Tapetsera fondvägg
Köpa och sätta upp dörrfoder x 2
Köpa och sätta fast golvlister och taklist mot den nya väggen
Flytta routern till något annat rum (hur det nu ska gå till. Genom golvet kanske?)
Fixa eluttag x 2
Sätta mygg-/spindel-/humlenät i vädringsfönstret. Det kommer att behövas för det kan bli VARMT i det rummet.

Sen fattas möbler, garderobsinredning, mörkläggningsrullgardin och lampor men det får bli en senare fråga.

I förrådet ska det också bli någon sorts inredning, typ lagerhyllor och klädstänger och vi måste täta eventuella springor så det inte blir ett spindelparadis där inne. Spindlarna som huserar här i omgivningen är inte nådiga. Så vansinningt vidriga!

Kommentarer
Postat av: Indra

Vilket snyggt tyg till gardinen!

Vi kommer gärna och inspekterar bygget någon dag sen, killarna har påpekat ett flertal gånger att det var länge sen vi hälsade på S.



2009-04-21 @ 07:25:34
Postat av: Esmeralda

Indra: Men vad roligt! Ni är så välkomna! :)

2009-04-21 @ 10:18:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0