S´s nya säng

S såg bilder på en inredningssida på internet och ville absolut ha en sån säng, med lådor och skåp under. Perfekt tyckte jag, eftersom hans rum är så otroligt litet så behövs varje liten möjlighet till förvaring av alla leksaker och grejer. Igår åkte vi och köpte en säng, kom hem, rev upp en av de tre kartongerna och insåg att vi fått fel säng... Tejpa kartongen, tillbaka till affären för byta till rätt säng. Hem igen och börja bygga. Jag trodde att det skulle vara gjort på en timme men det tog åtminstone 3 timmar innan alla luckor och skruvar var på plats.

S är iallafall nöjd och har sovit som en prins inatt! Enda nackdelen är att minste sonen tar sig upp i sängen snabbare än snabbt så man måste ha lite koll på honom när han är där så han inte trillar ur.Här står L vid spisen och lagar mat (vreden till spisen för att han inte ska kunna vrida på någon platta):


The neverending story....Bakom alla magvänliga drycker skymtar handspriten.
L har upptäckt sockludd!

Med hjärtat i halsgropen

Minsta buset har skrämt slag på mig flera gånger nu idag, trots att jag bara hunnit vara hemma från jobbet i 1½ timme. Han är inte helt pålitlig när han går i trappan och glömmer lätt att han måste gå försiktigt och inte slamsa. Några mindre krascher har han hunnit med tidigare utan allvarliga skador. Nu ikväll har han klättrat upp halvvägs i trappan, tagit tag i ledstången och svingat sig 2-3 steg nerför trappan samtidigt som han ropar "wiiiii". Jag får lite lätt panik och uppmanar honom med barsk röst att genast sluta med det där. Han skyndar sig uppför trappan igen och... "wiiii". Gah! Modern lyfter ner honom från trappan och stänger trappgrinden.

2 minuter senare kommer han med en urskruvad glödlampa i handen. När han vänder om för att visa var han hittat den är det bara att springa efter för att hinna före. På golvet inne på en av brorsornas rum står en fönsterlampa med kontakten i eluttaget men utan skärm och glödlampa. T-U-R att han inte hann stoppa ner fingrar/sked/leksak där...

Kreativt kaos

Minstingen har ett finger med i kalasförberedelserna:
Blyga killar i största snöhögen:


10 år!

Tänk att för exakt 10 år sedan var jag lyckligt ovetande om att jag inom de närmaste 8 timmarna skulle hinna både mordhota några av mina vänner OCH be helt okända människor avliva MIG. Mordhoten inträffade när vi inte hittade ingången till Förlossningen utan istället körde fast på en oplogad parkering på baksidan av sjukhuset. Min önskan om att bli skjuten var förstås just i slutskedet av förlossningen, när man helst bara vill gå upp i rök och försvinna för att det gör så SATANS jävla ont! Några minuter senare hade jag en tjock liten bebis i famnen. Den bebisen fyller alltså TIO år idag och om knappt en timme kommer det att rasa in 11 stycken kalassugna 9-10-åringar. Får se om jag överlever den pärsen... ;)

Idag gifter sig Niclas Wahlgren och Laila Bagge.

Gustav, 12 år, begravs efter att ha förlorat kampen mot sitt lymfom.

RSS 2.0