Lycklig tvååring

spejare

Kan livet bli bättre? Några meter från lekstugan jobbar traktorer och grävmaskiner för fullt hela dagarna.

Hahahaha

Jag är inte knäpp! Det finns en livs levande igelkott under altanen och nu har båda kidsen sett den OCH jag har lyckats fota den!Vi skyndade iväg till affären där vi köpte kattmat för att kanske kunna locka fram den igen. Nu har kattmaten legat på ett fat i rabatten sen kl 14 och x antal långbenta spindlar har varit där och kalasat. Ingen igelkott. Nu ikväll när jag tittade till käket räknade jag till ÅTTA sniglar på eller runt fatet... Gillar igelkotten inte kattmaten så hoppas jag iaf att den vaknar och äter upp alla sniglar!!

Passar på

... att fråga vad det här är för växt? Jag hoppas att den överlever förflyttningen som jag utsatte den för tidigare idag...*Uppdatering - har fått info om att det mest troligt är en Kärleksört!*

Uppfinningsrik

En upp-och-ned-vänd solsäng förvandlas av en tvååring snabbt till en rallybil! Hyfsad fjädring och schysst motorljud!

rallybil

En av de spretbladiga sorterna i ett tidigare inlägg har utvecklats till dessa vackra rosa blommor. Vad kan de heta?Här behövs experthjälp! Idag gick jag loss på rabatten och grävde upp en hel del fula liljor och annat krafs som förflyttades till komposten. Till höger en funkia, längst till vänster flyttade jag in den gröna knubbiga saken en aning och mellan dem får krolliljorna (hette de så?) stå kvar. Tanken är att jag ska sätta jordgubbsplantor längst fram men vad ska jag sätta framför liljorna? Något lagom högt, gärna senblommande i rosa eller vitt som kan dölja de fula, bruna liljestjälkarna när de blommat ut. Rabatten har sol hela dagen förutom tidigt på morgonen. Kommer det att funka med jordgubbar där överhuvudtaget?


RSS 2.0