En orättvis värld

Med små medel kan du göra livet lite ljusare för någon som har det svårt.

Västerbottens läns landsting hade chansen att bygga ett Ronald McDonald-hus i anslutning till sjukhuset, där familjer till svårt sjuka barn kan få bo tillsammans i fräscha lokaler medans barnen behandlas på sjukhuset. De röstade ner förslaget.

Genom Barncancerfonden vill Gustav och hans familj hjälpa andra barn som tvingas tillbringa många veckor isolerade i en sjukhussal efter stamcellstransplantation.

Hans insamling hittar du här: http://www.barncancerfonden.se/4711

Målet är 100000 kronor och de har hittills fått in drygt 65000 kronor. Gustav kommer antagligen tyvärr inte att finnas kvar på jorden när (om) insamlingen når sitt mål, men pengarna kan förhoppningsvis skänka glädje till andra barn och familjer i samma situation som han själv varit i.


Statisk

Dagen har vi spenderat på Leos lekland tillsammans med en grannfamilj. Perfekt då de större barnen kan roa sig själva med sina kompisar och vi vuxna har kaffesällskap under tiden (L sov i vagnen)! :)
På tal om vuxen så blev jag kallad "morsan" idag för första gången och kände mig plötsligt extremt gammal! Jag som bara är 23! ;) Jag informerade min familj om att jag aldrig vill höra det ordet igen och skyndade mig att knyta fast slinghättan för att slinga över de färglösa hårstråna jag upptäckt de senaste dagarna...

RSS 2.0