Nysnaggad

Lillkillen blev plötsligt stor!
S i sina finaste vantar och de finaste springskorna! Premiärgrillning igår. L var mycket fascinerad av elden...Ge blod...

...ge liv. Så här håller man ovälkomna dörrpredikareknackare borta. Bajsblöjor utanför dörren, förpackade i plastpåsar från Blodcentralen med texten Ge blod - Ge liv
Lillebrorens rum, del 2

Nu börjar det likna något. Lekmanlådor på plats i Expedithyllan och en mjuk matta på golvet. Väldigt ostylat just nu men det får duga så länge.Pyttelitet rum...Byrån hade jag när jag var liten. Den ska troligtvis bytas ut mot en vit Malm-byrå snart.Karin Mannerstål-lampa med färger som matchar tapeten perfekt! Taklist saknas fortfarande!


Heja mig!

Jag hade tänkt träna imorse men latmasken tog övertaget efter frukosten och sen hade jag inte tid. På eftermiddagen blev jag plötsligt sugen på att åka till gymmet och tänkte att det är väl bäst att passa på annars blir det inget. På med träningskläderna, iväg till gymmet och i med hörlurarna i öronen.

Planen var att "powerwalka" 20 minuter och sedan styrketräna en stund men när jag gått i 20 minuter hade autopiloten kopplats på så benen nästan gick av sig själv. Jag höjde därför målet till 30 minuter och tänkte sedan prova att springa någon minut. Jag har inte sprungit sen förra sommaren så jag antog att jag bara skulle orka någon minut men jag sprang 10 minuter i ett svep och höjde hastigheten och "spurtade" en extra minut innan jag avslutade med att "powerwalka" 4 minuter till, så totalt avverkade jag 45 minuter på bandet, varav 11 minuter jogging. Heja mig! Jag hade lätt kunnat springa mer men hade tidsbrist då klockan närmade sig middagstid. Det var till och med riktigt kul så förhoppningsvis törs jag göra om det nästa gång!

Springskor - check!

S, snart 5, vill ha "mest rosa skor" även i år. I ett reklamblad från Ica Maxi fanns basketskor i olika färger och jag tyckte att vi skulle åka och se om det fanns några i hans storlek.

Jag pekade på de röda och de marinblå med vita stjärnor och sa "DE var ju skitsnygga". S rynkade på näsan och pekade på de ljusrosa med stjärnor på och sa "då vill jag ha dom rooosa"! Och så blev det... Ljusrosa basketdojjor inhandlades, plus ett par blå med stjärnor på som backup. :)Lillebroren jobbar i köket, som vanligt. Bygga torn av tonfisk och champinjoner är skoj!

Tack och tack

Tack MorMorf för fleecen och inköpet av "gräsmattan". Direkt när vi kom hem i måndagskväll drog M på sig fleecetröjan och radade upp soldaterna på mattan för att leka krig! :)
Ett stort tack även till moster I för en av de bästa presenterna ever: skotorken! Minns inte hur många år det är sedan jag fick den men det är först på senare år jag verkligen börjat uppskatta den på allvar! Den går varm här hemma, bokstavligt talat! :)


RSS 2.0