Dagen efter...

dagenefter
Svullnaden över vänster öga har minskat ännu mer men ögat går fortfarande inte att öppna. Höger öga är mer svullet och snart kan han inte öppna det heller...

Snyggot

boxarsam
Så här snygg är Sam efter en helg på vischan. Knort- och myggbiten vid vänster tinning så hela ena ögat är igensvullet och ordentligt svullet över tinningen, kinden och örat. Det har även spridit sig över hela pannan och ner över andra ögat. Enligt sjukvårdsrådgivningen gör man inget åt det så länge han inte är allmänpåverkad. De tyckte ändå att vi skulle visa upp honom på VC imorgon... Stackars Sam. Han ser inte klok ut.

rabarber
En bild på mitt lilla trädgårdsland. Stor rabarbers"buske", lite majrovor och sockerärter. Morötterna har jag inte så stora förhoppningar på, tyvärr. Ignorera maskrosorna...

Någon trädgårdstolk där ute? Typ Malin!

liljor
Att det är liljor har jag förstått av de fräsande röda liljebaggar som kalasar på bladen. På bilden syns åtminstone tre olika sorters liljor. Vad heter de?

grönväxt
Bredvid liljorna breder den här fulsnygga saken ut sig. Vad är det för något?

tvåsorter
I bakgrunden står en ca 60 cm hög spretbladig växt och väntar på att få blomma. Bredvid och framför den växer några gängliga blå-lila blommor, ungefär lika höga som den spretbladiga. Tror att du Malin sa namnet på den spretiga sist du var här men det minns jag inte nu. Vad heter de två sorterna?

lågablommor
Vad är detta för markkrypare? Mitt vältränade trädgårdsöga ser att det är blomning på gång, om de överlever så länge...

blåblommor
Det här är säkert en vanlig blomma men inte hjälper det mig. 50-60 cm hög med många små blå blommor i toppen.

Stora förändringar

Så här såg min envise prins ut för en dryg månad sedan...

Långhårig   image92

För några veckor sedan kapades håret till sommarfrisyr och efter ytterligare några veckor lyckades jag övertyga honom om att mössan inte är nödvändig när det är 25 grader varmt ute. Ett riktigt "Halleluja moment" var det den morgonen när jag tvingade framgångsrikt klädde honom i shorts och t-shirt under stooora protester. Nu fixar han till och med att gå barfota i gräset utan att klaga!

korthårig

RSS 2.0