Vulcan riders

Nu är vi landade på Island. Får se om vi tar oss härifrån. Flygplatsen är stängd nu pga askmolnet men öppnar troligtvis igen på lördag och är förhoppningsvis öppen även på måndag när vi ska hem...

http://www.vk.se/Article.jsp?article=350418

Den här damen med det passande namnet Katla tog oss från Arlanda till Keflavik hyfsat skumpfritt. Nästan en timme försenade lämnade vi Sverige efter att en "komplicerad sjukvårdstransport" först lastats på planet.Vacker utsikt över Norge, precis innan land övergick till hav.Mindre vacker vy. Märkligt färgade moln. Kan det vara.....?Japp. Askmoln från självaste vulkanen, Eyjafjallajökull!Väl framme på flygplatsen var vi inte de enda som fnissade åt den här skylten:Äntligen framme på hotellet. Helt ok utsikt från rummet!Morgondagens planer är att se oss om i stan. Jag såg att det finns IKEA här nånstans! Jag misstänker att vi måste köpa en till resväska så vi får med oss alla saker hem! ;)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ikea kan väl inte ha hög prioritet? Ta det om ni inte får åka hem på ett par veckor!!! :) Kram från oss, hela högen

2010-05-14 @ 07:58:00
Postat av: Indra

Hoppas ni får det jättebra och att askmolnet inte ställer till allt för stora bekymmer.

2010-05-14 @ 08:17:19
Postat av: Malin med Linn och Johan

Grattis era busfrön! Men är det inte lite väl avancerat att utmana askmoln och sjuktransporter till Island för att gå på IKEA?

2010-05-16 @ 10:45:31
Postat av: Sara & Tobbe

Hejsan! Vi ville bara skicka en stor kram från oss och hoppas att ni har haft det riktigt riktigt bra! Vi ser framemot att få höra om er resa.

Stor kram och (förhoppningsvis)ses vi imorgon.

2010-05-16 @ 21:35:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0