Med hjärtat i halsgropen

Minsta buset har skrämt slag på mig flera gånger nu idag, trots att jag bara hunnit vara hemma från jobbet i 1½ timme. Han är inte helt pålitlig när han går i trappan och glömmer lätt att han måste gå försiktigt och inte slamsa. Några mindre krascher har han hunnit med tidigare utan allvarliga skador. Nu ikväll har han klättrat upp halvvägs i trappan, tagit tag i ledstången och svingat sig 2-3 steg nerför trappan samtidigt som han ropar "wiiiii". Jag får lite lätt panik och uppmanar honom med barsk röst att genast sluta med det där. Han skyndar sig uppför trappan igen och... "wiiii". Gah! Modern lyfter ner honom från trappan och stänger trappgrinden.

2 minuter senare kommer han med en urskruvad glödlampa i handen. När han vänder om för att visa var han hittat den är det bara att springa efter för att hinna före. På golvet inne på en av brorsornas rum står en fönsterlampa med kontakten i eluttaget men utan skärm och glödlampa. T-U-R att han inte hann stoppa ner fingrar/sked/leksak där...

Kommentarer
Postat av: Anja

Vilken buse... Shit så läskigt med glödlampan! Snacka om tur att han inte stoppade ner fingrarna. Vill inte ens tänka på det. Usch!!!



I en viss ålder är dom verklgien ÖVERALLT HELA TIDEN. Haha, du vet iallfall vad du har att göra ;-) fniss



kramis



Anja

2010-03-11 @ 01:20:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0