Fyra av fem

Nu är hela familjen vaccinerad, utom minsta trollet. Jag förstår inte vad det sitter i? Det är godkänt och klart och det rekommenderas att de minsta vaccineras, men ändå kan de inte få fingrarna ur ***** och sätta igång. Nä, 3-5-åringarna först! Vore det inte fenomenalt om föräldrarna som köar för att vaccinera sina förskolebarn fick vaccinera småsyskonen SAMTIDIGT? Nä då ska man dit EN GÅNG TILL. PLUS samma visa igen om tre veckor när de ska få andra dosen! Suck!

Kommentarer
Postat av: Johanna ♥

De kännas väldigt osmart, såg kön när jag gick förbi vc för nån vecka sen.... SJUKT lång! Jag valde att inte vaccinera oss,kanske jättepuckat men de känns inte helt rätt.

2009-11-18 @ 08:30:53
URL: http://www.jofimiel.blogspot.com
Postat av: Malin med Linn och Johan

Hej!

Jag och barnen var där i måndags. Lars är ju som alltid ute och reser så han får fixa det själv på annat sätt. Bägge barnen har klarat det bra men jag har feber och förkylning. Hoppas att det släpper snart.

2009-11-19 @ 11:38:48
Postat av: Esmeralda

Johanna: Jättepuckat var kanske att ta i. s Var och en måste få besluta vad som känns rätt för sig själv och sin egen familj.Malin: Det verkar vara så att barnen får lindrigare biverkningar av vaccinet än de vuxna! Hörde att det är väldigt många sjuka runt om i stan. I nån klass var det bara 3 elever, resten låg hemma med feber... Krya på dig!

2009-11-19 @ 11:42:40
Postat av: Indra

Stämmer här med! Mina ungar klagade bara lite på ont i benet, men jag var dålig i flera dagar.

2009-11-21 @ 19:55:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0